Studentflak 2018

Tusentals nöjda studenter kan inte ha fel...

Våra studentflak var en succé 2017, precis som tidigare år, vi har anordnat Skånes bästa studentflak sedan ni gick på mellanstadiet :)  Vi körde över 30 studentflak 2017 och vi hade många hundra nöjda studenter som dansade och festade på våra flak! Vi körde även flera flak under Pride-festivalen i somras. 2018 satsar vi ännu hårdare och kommer försöka vara ännu bättre, bland annat erbjuder vi nu flak i Växjö! Våra ljudsystem spelar fantastiskt högt och med våra driftsäkra och moderna inverter-elverk garanterar vi högtryck på flaken! Fest-Service Event AB har inte haft ETT ENDA flak med tekniska problem under 8 års körning, fråga våra konkurrenter om de kan säga det samma!

När ni jämför våra priser med våra konkurrenter, tänk på att hos oss ingår ALLT ni behöver, många andra tar bort flakvärden, vilket påverkar säkerheten, något vi aldrig skulle göra.

Vi har dessutom ALLTID en tekniker på flaket, allt för att säkerställa perfekt ljud under hela flakturen! Vi använder endast stora och säkra flakbilar, de har ca 2,5 x 6 meters flak och uppfyller alla säkerhetskrav.

Vi erbjuder studentflak i hela Skåne samt Halmstad, under 2017 hördes och syntes våra flak i de flesta städer och på de flesta skolor i Malmö, Lund, Ängelholm, Helsingborg, Ystad, Trelleborg, Eslöv, Kristianstad, Landskrona och Halmstad bland annat!

Dekorering - på baksidan på flaket sätter vi en av våra banderoller, båda långsidorna är era, här får det plats massor av banderoller och plakat mm. 

Bilder och filmer från tidigare år hittar ni i vårt Galleri,  Instagram och Facebook 

Vi har dessutom vår egen partylåt - lyssna eller ladda hem den här: Kom och festa med oss

Studentflak web 2018

Nedan kan du läsa mer om våra kompletta studentflak som uppfyller alla gällande regler. Självklart följer kablar mm som behövs med och ingår i priset. Utkörning/montering/installation ingår i priserna nedan!

Läs reportaget som skrevs om oss redan 2012 i Sydsvenskan: Studentflak

Alla paket har kabel för anslutning av t ex mp3, mobil, dator eller Iphone. Det går även att välja till DJ som spelar er favoritmusik (1500 kr) och DJ-bänk med tex Pioneer 350-serie om ni har egen DJ.

Det brukar dyka upp många frågor, vi har samlat svaren på de vanligaste här:  http://fest-service.se/uthyrning/studentflak/fragor  

Självklart betalar ni ert flak via faktura och ni får kvitto och bekräftelse på er bokning i god tid!

Mer info

  • Pris 14.900 kr
  • Upp till 45 pers
  • I paketet komplett

Mer info

  • Pris 19.900 kr
  • Upp till 60 pers
  • I paketet komplett

Mer info

  • Pris 1.000 kr

Mer info

  • Pris 100 kr

Mer info

  • Pris 1.500 kr

Mer info

  • Pris 10.500 kr